Henny Gieles, Bachbloesemtherapeut in Den Bosch
Bachbloesems
zoals Bach ze maakte

Werken Bachbloesems gegarandeerd?

Garantieregeling

Je zult begrijpen dat niemand kan garanderen dat een bepaalde Bachbloesem precies werkt zoals je dat wenst. (Datzelfde geldt overigens ook voor reguliere medicijnen.) Maar het is ook zeker niet de bedoeling dat je betaalt voor iets waar je niet mee geholpen bent. Daarom bied ik je het volgende aan: 
 
Als een remedie die je op deze site hebt uitgezocht op basis van een klacht helemaal niets voor je doet, dan probeer ik je verder te helpen met een persoonlijk consult via de site voor de halve prijs. (Neem dan even contact op voor een kortingscode.) Je betaalt dan alleen voor de remedie, en krijgt dus gratis advies bij het zoeken naar de juiste Bachbloesem-mix. 
 
Als we samen nog steeds niet verder komen, dan zijn mijn mogelijkheden blijkbaar ontoereikend. Als je dan niet tevreden bent met mijn inspanning, dan kun je je geld terugkrijgen. Je bepaalt dan zelf welk deel van het bedrag je terugkrijgt.

Garantievoorwaarden

De garantie geldt alleen voor bestellingen op basis van een klacht, of op basis van jouw persoonlijk verhaal. 
 
De stap van het persoonlijk consult kan niet worden overgeslagen. 
 
Ik vertrouw erop dat je ook alert geweest bent op andere veranderingen dan die je wenste, zoals hieronder bij "achtergrond" staat uitgelegd.

Achtergrond

Op deze site heb ik er alles aan gedaan om je te helpen om de Bachbloesem(s) te vinden die je op dit moment nodig hebt. Maar ik heb misschien niet bij iedere klacht alle Bachbloesems gevonden die er verband mee kunnen hebben. 
Ook kan er bij jezelf sprake zijn van een "blinde vlek" waardoor je van sommige zinnetjes niet herkent dat ze bij je horen. 
 
Op deze site zoek je een remedie uit op basis van je persoonlijke situatie. Een remedie voor jouw persoon dus. Het is de bedoeling dat die bij jou een verandering in gang zet, maar omdat hij niet meer gekoppeld is aan de klacht, is dat misschien niet direct de verandering die jij in gedachten hebt. Het kan zijn dat iets anders belangrijker is, of eerst moet worden opgelost. 
Daarom is het belangrijk om alert te zijn op iedere verandering die optreedt. In een eventueel persoonlijk consult hoor ik graag welke veranderingen dat zijn. 
 
En als er geen enkele verandering optreedt kun je contact opnemen voor de garantieregeling.
Ξ MENU